nieuws

Eind mei: Demo Relatiedagen bij Nemaco

bouwbreed

Eind mei: Demo Relatiedagen bij Nemaco

Nemaco Bouwmachines houdt in Nijverdal drie dagen lang demonstraties van topmerken voor de bouw- en de gww-sector. Van Revo-machines voor de stratenmaker tot De Jong’s Bouwliften voor b&u bedrijven. De Demo Relatiedagen worden gehouden van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 mei. Plaats van actie is de Van den Bergsweg 17 in Nijverdal.

Nemaco: “Voor iedereen die werkzaam is in de bouw- of de gwwsector en/of hier affiniteit mee hebben, kunnen deze dagen de beste demonstraties verwachten van onze topleveranciers. Naast de vele demonstraties zullen de Demo Relatiedagen ook erg indrukwekkend zijn, met het vertoon van de verschillende acties en innovaties. U kunt hierbij denken aan de Revo ReStreet, de Revo Palleteerwagen en de Revo Straatmakker voor de stratenmaker en de wegenbouwer. Voor de bouw hebben wij de producten van Husqvarna, Topcon, Hitachi, De Jong’s Bouwliften en Scafom voor u gereed staan.”

Twintigtal bedrijven aanwezig

In totaal zijn een twintigtal (toeleverende) bedrijven voor bouw en gww aanwezig met hun productlijnen. Daaronder ook zaken als werkkleding, hydraulische en elektrische gereedschappen, vacuümtechniek en lasers en niet te vergeten slooprobotten.

De complete deelnemerslijst vindt u op www.nemaco.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden voor het bezoek (gratis) of een mailtje sturen naar demodagen@nemaco.nl.

Reageer op dit artikel