nieuws

EeStairs maakt wiskundig gevormde balustrade

bouwbreed

EeStairs brengt Cells Design op de markt.Dit concept voor trappen draait om organische vormen in trap en balustrade. Met Cells Design kunnen rechte en gebogen trappen worden gemaakt. De balustrade vormt een geheel met de trapboom. Cells Design is een doorontwikkeling van EeStairs’ Leonardo-design. Een aantal opdrachtgevers van het Barneveldse bedrijf vond de balustrades van […]

EeStairs brengt Cells Design op de markt.Dit concept voor trappen draait om organische vormen in trap en balustrade. Met Cells Design kunnen rechte en gebogen trappen worden gemaakt. De balustrade vormt een geheel met de trapboom. Cells Design is een doorontwikkeling van EeStairs’ Leonardo-design.

Een aantal opdrachtgevers van het Barneveldse bedrijf vond de balustrades van dit concept te open. Het nieuwe concept heeft een meer gesloten balustrade. De vorm gaat uit van een wiskundige figuur. De balustrade wordt gemaakt van staal.

Reageer op dit artikel