nieuws

Duitse bouwers schrijven2,1 procent meer orders

bouwbreed

De Duitse bouwbedrijven met twintig of meer medewerkers hebben in maart 2,1 procent meer opdrachten binnengehaald dan in dezelfde maand vorig jaar. De burgerlijke en utiliteitsbouw schreef 5,8 procent meer werk in de boeken. De infrabouwers leverden 1,6 procent in. Vergeleken met peiljaar 2005 haalden de aannemers in de periode januari – maart 10,4 procent […]

De Duitse bouwbedrijven met twintig of meer medewerkers hebben in maart 2,1 procent meer opdrachten binnengehaald dan in dezelfde maand vorig jaar. De burgerlijke en utiliteitsbouw schreef 5,8 procent meer werk in de boeken. De infrabouwers leverden 1,6 procent in. Vergeleken met peiljaar 2005 haalden de aannemers in de periode januari – maart 10,4 procent minder orders binnen. Het aantal arbeidsuren steeg in maart met 7,9 procent tot 74,6 miljoen. De omzet lag met een bedrag van 15 miljard euro een vijfde hoger dan in het eerste kwartaal van 2010.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels