nieuws

‘Doelstelling duurzame stallen lijkt niet haalbaar’

bouwbreed Premium

De doelstelling van het kabinet om eind dit jaar minimaal 5 procent van alle stallen integraal duurzaam te laten zijn lijkt niet haarbaar. Tot die conclusie komen onderzoekers van de Wageningen Universiteit. Op dit moment is 3,4 procent van de stallen duurzaam. Het aantal in aanbouw zijnde duurzame stallen bedraagt 1,3 procent van het totale […]

De doelstelling van het kabinet om eind dit jaar minimaal 5 procent van alle stallen integraal duurzaam te laten zijn lijkt niet haarbaar. Tot die conclusie komen onderzoekers van de Wageningen Universiteit. Op dit moment is 3,4 procent van de stallen duurzaam. Het aantal in aanbouw zijnde duurzame stallen bedraagt 1,3 procent van het totale aantal stallen (88.358).

Reageer op dit artikel