nieuws

Coating van rubber beschermt beton

bouwbreed

Hebo Beton uit Scharsterbrug bij Joure, producent van onder meer betonnen keerwanden, biedt sinds kort een beschermende coating van vloeibaar rubber aan. Het product heet ‘liquid rubber’, is watergedragen en eenvoudig op betonoppervlakken aan te brengen. Het resultaat is een waterdicht en flexibel membraan, geschikt voor het afdichten van opslagtanks, silo’s, vloeren en balkons. Volgens […]

Hebo Beton uit Scharsterbrug bij Joure, producent van onder meer betonnen keerwanden, biedt sinds kort een beschermende coating van vloeibaar rubber aan. Het product heet ‘liquid rubber’, is watergedragen en eenvoudig op betonoppervlakken aan te brengen. Het resultaat is een waterdicht en flexibel membraan, geschikt voor het afdichten van opslagtanks, silo’s, vloeren en balkons. Volgens Hebo Beton verlengt de coating de levensduur van betonproducten. Liquid rubber kan ook op bestaande betonoppervlakken worden aangebracht, bijvoorbeeld voor het opvullen of overbruggen van scheurtjes.

Reageer op dit artikel