nieuws

Chinezen leggen eerste snelweg Suriname aan

bouwbreed Premium

Nog dit jaar wordt begonnen met de aanleg van de eerste vierbaanssnelweg in Suriname. Deze moet Paramaribo en de 50 vijftig kilometer zuidelijker gelegen internationale luchthaven bij Zanderij met elkaar verbinden. Het Chinese Dalian heeft opdracht gekregen de weg aan te leggen. Dalian is al jaren in Suriname actief. Daarnaast is de Surinaamse regering van […]

Nog dit jaar wordt begonnen met de aanleg van de eerste vierbaanssnelweg in Suriname. Deze moet Paramaribo en de 50 vijftig kilometer zuidelijker gelegen internationale luchthaven bij Zanderij met elkaar verbinden. Het Chinese Dalian heeft opdracht gekregen de weg aan te leggen. Dalian is al jaren in Suriname actief.

Daarnaast is de Surinaamse regering van plan een weg naar buurland Brazilië aan te leggen.

Reageer op dit artikel