nieuws

Bossche wethouder Ton van Bussel treedt af

bouwbreed

Wethouder Ton van Bussel (Rosmalens Belang) van Den Bosch treedt per direct af. Hij kreeg kritiek op verschillende dossiers, zoals de bouw van een hoge woontoren in de nieuwe wijk ten westen van het NS-station. Het projectbesluit over de bouwvergunning werd eind vorige maand ontbonden door de rechter, onder meer omdat er een besluit was […]

Wethouder Ton van Bussel (Rosmalens Belang) van Den Bosch treedt per direct af.

Hij kreeg kritiek op verschillende dossiers, zoals de bouw van een hoge woontoren in de nieuwe wijk ten westen van het NS-station. Het projectbesluit over de bouwvergunning werd eind vorige maand ontbonden door de rechter, onder meer omdat er een besluit was genomen terwijl er in de gemeenteraad nog twijfels bestonden.

Ook lag hij onder vuur vanwege zijn wijze van communiceren met de gemeenteraad.

Reageer op dit artikel