nieuws

Bedieningselement ABBverenigt acht functies

bouwbreed Premium

Specialist in energie en automatiseringstechnologie ABB brengt een nieuwe generatie i-bus KNX-bedieningselementen op de markt. Deze sensoren van Busch-Jaeger kunnen onder andere worden toegepast voor het schakelen en dimmen van verlichting, het bedienen van rolluiken en het activeren van lichtscènes. Het gaat om multifunctionele solo-elementen die worden geleverd met één, twee of vier druktoetsen die […]

Specialist in energie en automatiseringstechnologie ABB brengt een nieuwe generatie i-bus KNX-bedieningselementen op de markt. Deze sensoren van Busch-Jaeger kunnen onder andere worden toegepast voor het schakelen en dimmen van verlichting, het bedienen van rolluiken en het activeren van lichtscènes.

Het gaat om multifunctionele solo-elementen die worden geleverd met één, twee of vier druktoetsen die vrij programmeerbaar zijn. De bedieningselementen voor woon- en kantooromgevingen kunnen zo worden ingesteld dat elke kant van een druktoets een afzonderlijke functie heeft. Op die manier kunnen acht functies met één element worden uitgevoerd.

Reageer op dit artikel