nieuws

Arnold Steenbakker in top van Fugro

bouwbreed

Arnold Steenbakker volgt per 1 januari Klaas Wester op als topman van ingenieursbureau Fugro. Gelijktijdig wijzigt de leiding van de 13.500 medewerkers tellende bodemspecialist van een klassieke directie in een collegiale raad van bestuur. Vanwege de sterk toegenomen omvang van het bedrijf wordt een meer collegiale besluitvorming en operationele delegatie wenselijk geacht voor de verdere […]

Arnold Steenbakker volgt per 1 januari Klaas Wester op als topman van ingenieursbureau Fugro. Gelijktijdig wijzigt de leiding van de 13.500 medewerkers tellende bodemspecialist van een klassieke directie in een collegiale raad van bestuur. Vanwege de sterk toegenomen omvang van het bedrijf wordt een meer collegiale besluitvorming en operationele delegatie wenselijk geacht voor de verdere ontwikkeling van het ingenieursbureau.

Wester neemt nog de verantwoordelijkheid op zich van de jaarrekening en het jaarverslag over 2011. Eind mei treedt hij vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd af.

De nieuwe bestuursvoorzitter Arnold Steenbakker (54) werkt sinds 2005 bij Fugro. Voordien vervulde hij tal van functies binnen de olie- en gasdivisie van Fluor. Tot het team van Steenbakker behoren na de jaarwisseling Paul van Riel (55), Scott Rainey (56), Jacob Rüegg (66) en André Jonkman (57).

Reageer op dit artikel