nieuws

Aardige investering inlandgoederen Utrecht

bouwbreed Premium

In de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen in de provincie Utrecht wordt 2,5 miljoen euro geïnvesteerd. Dit gebeurt vanwege de Toekomstvisie Landgoederen, waarvan het concept gereed is gekomen. Het geld komt van de gemeente Utrecht, de provincie Utrecht en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Deze partijen willen zowel de cultuurhistorische waarde als de natuurwaarde […]

In de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen in de provincie Utrecht wordt 2,5 miljoen euro geïnvesteerd.

Dit gebeurt vanwege de Toekomstvisie Landgoederen, waarvan het concept gereed is gekomen. Het geld komt van de gemeente Utrecht, de provincie Utrecht en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Deze partijen willen zowel de cultuurhistorische waarde als de natuurwaarde van het gebied veiligstellen. Daarbij werken ze samen met verschillende belangengroepen. De gemeenteraad van Utrecht neemt eind van het jaar een besluit over de toekomstvisie.

Reageer op dit artikel