nieuws

Witteveen+Bos pakt bevaarbaarheid Donau aan

bouwbreed Premium

Witteveen+Bos helpt voor 1,9 miljoen euro mee aan het beter bevaarbaar maken van de Donau in Servië. De ingenieurs uit Deventer zullen voor achttien locaties de ontwerpen maken en voor vijf plekken het uitvoeringsbestek. Eerder al zette Witteveen+Bos het masterplan voor het herstel van de belangrijkste vaarweg door de Balkan op papier. Het project heeft […]

Witteveen+Bos helpt voor 1,9 miljoen euro mee aan het beter bevaarbaar maken van de Donau in Servië. De ingenieurs uit Deventer zullen voor achttien locaties de ontwerpen maken en voor vijf plekken het uitvoeringsbestek. Eerder al zette Witteveen+Bos het masterplan voor het herstel van de belangrijkste vaarweg door de Balkan op papier. Het project heeft een looptijd van 20 maanden.Servië is het enige land aan de Donau dat een volledig plan heeft voor de verbetering van het netwerk voor binnenscheepvaart. Ook de rivierhavens zijn onder de loep genomen. Het project wordt uitgevoerd samen met het Deense bureau DHI en Energoproject uit Servië.

Reageer op dit artikel