nieuws

Wateroverlast in kelders Venlo

bouwbreed

Tientallen particulieren en winkeliers in de binnenstad van Venlo klagen over wateroverlast in hun kelders. Volgens hen lopen hun kelders vol sinds de bouw begon van de parkeergarage onder de Maasboulevard en de Koninginnetunnel bij het naburige station. Die bouwwerken zouden de afwatering van water richting de Maas belemmeren. De gemeentebelooft een onderzoek naar de […]

Tientallen particulieren en winkeliers in de binnenstad van Venlo klagen over wateroverlast in hun kelders.

Volgens hen lopen hun kelders vol sinds de bouw begon van de parkeergarage onder de Maasboulevard en de Koninginnetunnel bij het naburige station. Die bouwwerken zouden de afwatering van water richting de Maas belemmeren. De gemeentebelooft een onderzoek naar de oorzaak in te stellen en denkt eind deze maand met de resultaten te komen.

Reageer op dit artikel