nieuws

Unipro biedt nieuwe contactlijm op waterbasis

bouwbreed Premium

Uzin WK 222 is de tweede generatie oplosmiddelvrije contactlijm van Unipro uit Haaksbergen. Deze nieuwe variant is evenals de voorganger Uzin DK 700 een product op waterbasis. De dispersielijm voor onder meer vloeren kan met een roller en en kwast worden aangebracht. Technisch gezien biedt de nieuwe lijm dezelfde prestaties als contactlijm met oplosmiddel. Vloeren […]

Uzin WK 222 is de tweede generatie oplosmiddelvrije contactlijm van Unipro uit Haaksbergen. Deze nieuwe variant is evenals de voorganger Uzin DK 700 een product op waterbasis. De dispersielijm voor onder meer vloeren kan met een roller en en kwast worden aangebracht. Technisch gezien biedt de nieuwe lijm dezelfde prestaties als contactlijm met oplosmiddel. Vloeren zijn volgens Unipro direct na het verlijmen te belopen. De lijm kan wat de fabrikant betreft zonder beperking worden gebruikt in onder meer ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en de kinderopvang. Uzin WK 222 hecht op alle ‘bouwgeschikte’ ondergronden.

Reageer op dit artikel