nieuws

Staal voor school

bouwbreed Premium

Stalen balken en windverbanden zweven naar hun plaats in de staalconstructie van de toekomstige brede school in de Wijchense nieuwbouwwijk Huurlingsedam. Medewerkers van Sim Staalindustrie uit Bergeijk monteren de onderdelen van de dakconstructie die straks een bedekking van sedumbeplanting krijgt. Hoofdaannemer Wijnen Bouw uit Schijndel realiseert in opdracht van de Stichting Kans & Kleur en […]

Stalen balken en windverbanden zweven naar hun plaats in de staalconstructie van de toekomstige brede school in de Wijchense nieuwbouwwijk Huurlingsedam. Medewerkers van Sim Staalindustrie uit Bergeijk monteren de onderdelen van de dakconstructie die straks een bedekking van sedumbeplanting krijgt. Hoofdaannemer Wijnen Bouw uit Schijndel realiseert in opdracht van de Stichting Kans & Kleur en de gemeente Wijchen de multifunctionele accommodatie waarvan de brede school deel uitmaakt. Deze week wordt gestart met het plaatsen van houtskeletwanden en over twee weken volgt de stalen dakbeplating. Het gebouw moet in november klaar zijn. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel