nieuws

Remmers stelt nieuwe silicaatmortel voor

bouwbreed Premium

‘De nieuwe generatie silicaatmortel’ noemt Remmers Bouwchemie zijn SD1. Het materiaal is volgens de leverancier uit Hoogeveen bestand tegen extreme industriële omstandigheden. Het weerstaat onder meer temperaturen tot 570 graden Celsius, stoomstralen tot 150 bar en geconcentreerd zwavelzuur en natronloog. De variant SD 1-W is een silicaatmortel voor verticale ondergronden. Het product is volgens Remmers […]

‘De nieuwe generatie silicaatmortel’ noemt Remmers Bouwchemie zijn SD1. Het materiaal is volgens de leverancier uit Hoogeveen bestand tegen extreme industriële omstandigheden. Het weerstaat onder meer temperaturen tot 570 graden Celsius, stoomstralen tot 150 bar en geconcentreerd zwavelzuur en natronloog. De variant SD 1-W is een silicaatmortel voor verticale ondergronden. Het product is volgens Remmers consistent genoeg om het ook te kunnen aanbrengen op plafonds uit beton of metselwerk. De variant SD 1-F is speciaal ontwikkeld voor horizontale ondergronden. Voor de nabehandeling levert Remmers SD 1-NB.Dit product beschermt tegen te snelle droging en weert regen.

Reageer op dit artikel