nieuws

Rem op bouw bedrijven en kantoren in Maastricht

bouwbreed Premium

Maastricht trapt op de rem bij de ontwikkeling van bedrijventerreinen, omdat zo’n 14 procent van kantoren en bedrijven leegstaat. De gemeente acht leegstand van meer dan 5 procent onacceptabel. Om nog meer leegstand te voorkomen, licht de gemeente de plannen van ondernemers beter door en zal ze vaker kijken naar het aanbod in omliggende regio’s. […]

Maastricht trapt op de rem bij de ontwikkeling van bedrijventerreinen, omdat zo’n 14 procent van kantoren en bedrijven leegstaat. De gemeente acht leegstand van meer dan 5 procent onacceptabel. Om nog meer leegstand te voorkomen, licht de gemeente de plannen van ondernemers beter door en zal ze vaker kijken naar het aanbod in omliggende regio’s. Plannen voor de ontwikkeling van een bedrijventerrein tussen Maastricht en Eijsden gaan niet door. Ook wil de gemeente in overleg beleid ontwikkelen rond bouw, herin-richting en sloop van kantoren.

Reageer op dit artikel