nieuws

Raad wil onderzoek naar burgemeester Schiedam

bouwbreed Premium

De fractievoorzitters in de gemeenteraad van Schiedam willen een onafhankelijk onderzoek naar mogelijk machtsmisbruik door burgemeester Wilma Verver (VVD). De voltallige raad neemt daar donderdag een definitief besluit over. Verver zou ervoor hebben gezorgd dat bouwer Van den Tempel minder opdrachten krijgt van de gemeente. Met dat bedrijf is zij al enkele jaren verwikkeld in […]

De fractievoorzitters in de gemeenteraad van Schiedam willen een onafhankelijk onderzoek naar mogelijk machtsmisbruik door burgemeester Wilma Verver (VVD). De voltallige raad neemt daar donderdag een definitief besluit over. Verver zou ervoor hebben gezorgd dat bouwer Van den Tempel minder opdrachten krijgt van de gemeente. Met dat bedrijf is zij al enkele jaren verwikkeld in een privéconflict over de verbouwing van haar woning. De fractievoorzitters én burgemeester wensen nu een onafhankelijk, extern onderzoek.

Reageer op dit artikel