nieuws

Permanente adviseur voor accommodaties De Boer

bouwbreed

De Alkmaarse leverancier van “tijdelijke en semipermanente accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen” gaat een vaste samenwerking aan met Bureau Bouwplaatstoetsing. Dit is een initiatief van Satijnplus Architecten en Couberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs. Het doel van de nieuwe samenwerking is het bieden van integrale oplossingen. De verschillende daarbij benodigde competenties zijn binnen het samenwerkingsverband beschikbaar, verklaart […]

De Alkmaarse leverancier van “tijdelijke en semipermanente accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen” gaat een vaste samenwerking aan met Bureau Bouwplaatstoetsing. Dit is een initiatief van Satijnplus Architecten en Couberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs.

Het doel van de nieuwe samenwerking is het bieden van integrale oplossingen.

De verschillende daarbij benodigde competenties zijn binnen het samenwerkingsverband beschikbaar, verklaart Berend-Jan Rietveld van De Boer.

Reageer op dit artikel