nieuws

OVG ontwikkelt nieuw kantoor Cofely

bouwbreed

Projectontwikkelaar OVG ontwikkelt voor Cofely een nieuw regionaal kantoor van 6000 vierkante meter aan de Rotterdamse Waalhaven. Dat gebeurt op het terrein waar OVG 65 jaar al neerstreek maar die later andere gebruikers kreeg. Na de sloop- en saneringswerkzaamheden begint in het najaar naar verwachting de nieuwbouw. De oplevering is voorzien in het derde kwartaal […]

Projectontwikkelaar OVG ontwikkelt voor Cofely een nieuw regionaal kantoor van 6000 vierkante meter aan de Rotterdamse Waalhaven. Dat gebeurt op het terrein waar OVG 65 jaar al neerstreek maar die later andere gebruikers kreeg. Na de sloop- en saneringswerkzaamheden begint in het najaar naar verwachting de nieuwbouw. De oplevering is voorzien in het derde kwartaal van 2012. Cofely brengt er de activiteiten van twee bestaande vestigingen in de omgeving samen. De technisch dienstverlener wil van het pand een toonbeeld maken van energie-efficiëntie op basis van de eigen expertise.

Reageer op dit artikel