nieuws

Ontwerpwijzer voorgarages herzien

bouwbreed

Grontmij en CROW hebben tijdens ParkeerVak 2011 de geheel herziene Ontwerpwijzer Parkeergarages gepresenteerd. Het document geeft stap voor stap aan hoe een goed ontworpen parkeergarage kan worden gerealiseerd. Door de groei van het wagenpark in ons land en de toenemende schaarste aan ruimte winnen parkeergarages aan belang en zijn een ‘visitekaartje’ van een gebied. Om […]

Grontmij en CROW hebben tijdens ParkeerVak 2011 de geheel herziene Ontwerpwijzer Parkeergarages gepresenteerd. Het document geeft stap voor stap aan hoe een goed ontworpen parkeergarage kan worden gerealiseerd.

Door de groei van het wagenpark in ons land en de toenemende schaarste aan ruimte winnen parkeergarages aan belang en zijn een ‘visitekaartje’ van een gebied. Om een helder en overzichtelijk ontwerp te waarborgen zijn in de Nederlandse Norm 2443 eisen vastgelegd voor wat betreft maatvoering en installaties.

De ontwerpwijzer is uitgegeven door CROW; Grontmij was verantwoordelijk voor de tekst.

De Ontwerpwijzer Parkeergarages is te bestellen via www.crow.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels