nieuws

Ontwerpprijsvraag voorduurzame speelplek

bouwbreed

Wie ontwerpt de meest kindvriendelijke, duurzame, groene speelplek? Een uitgeschreven ontwerpwedstrijd groene speelplekken moet antwoord geven op deze vraag. De prijsvraag wordt georganiseerd onder auspiciën van de stichting Entente Florale Nederland en betreft een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en Plant Publicity Holland. Doel is het ontwerpen en realiseren van […]

Wie ontwerpt de meest kindvriendelijke, duurzame, groene speelplek? Een uitgeschreven ontwerpwedstrijd groene speelplekken moet antwoord geven op deze vraag. De prijsvraag wordt georganiseerd onder auspiciën van de stichting Entente Florale Nederland en betreft een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en Plant Publicity Holland.

Doel is het ontwerpen en realiseren van een kwalitatief hoogwaardige, duurzame openbare of semiopenbare speelplek met zowel pedagogische als ecologische kwaliteit. Het ingezonden ontwerp moet uiterlijk in 2012 daadwerkelijk gerealiseerd zijn.

De inzendtermijn sluit op 24 juni aanstaande. Voor brochure met criteria en reglement: info@ententeflorale.nl

Reageer op dit artikel