nieuws

NVB enthousiast over Brabantse aanpak

bouwbreed Premium

De woningbouw in Noord-Brabant is dankzij de stimuleringsmaatregelen van de provincie tijdens de crisis redelijk op peil gebleven. Dat constateert de NVB, die over vorig jaar in deze provincie 4500 verkochte nieuwbouwwoningen telde, tegenover 25.700 landelijk. De steunmaatregelen waren in Noord-Brabant vanaf het begin royaler, zorgvuldiger en ook beter doortimmerd dan in andere delen van […]

De woningbouw in Noord-Brabant is dankzij de stimuleringsmaatregelen van de provincie tijdens de crisis redelijk op peil gebleven. Dat constateert de NVB, die over vorig jaar in deze provincie 4500 verkochte nieuwbouwwoningen telde, tegenover 25.700 landelijk. De steunmaatregelen waren in Noord-Brabant vanaf het begin royaler, zorgvuldiger en ook beter doortimmerd dan in andere delen van het land”, zo verklaart de NVB dit relatieve succes. De 4500 verkochte woningen in Brabant zijn er bijna evenveel als in 2006, toen de teller uitkwam op 4900.

Reageer op dit artikel