nieuws

Nelf reikt handleidingaan met rekenmodel

bouwbreed Premium

De Systeemwijzer Hout van Nelf Lakfabrieken biedt een compleet overzicht van de nieuwste lakken, vertaald in verfsystemen voor onderhoud en nieuwbouw. In overzicht zijn dekkende systemen opgenomen met afwerking op basis van verschillende alkydharscombinaties. Een rekenmodel is toegevoegd om de materiaalprijs per vierkante meter per verfsysteem te kunnen berekenen. De systeemwijzer is bedoeld als handleiding […]

De Systeemwijzer Hout van Nelf Lakfabrieken biedt een compleet overzicht van de nieuwste lakken, vertaald in verfsystemen voor onderhoud en nieuwbouw. In overzicht zijn dekkende systemen opgenomen met afwerking op basis van verschillende alkydharscombinaties. Een rekenmodel is toegevoegd om de materiaalprijs per vierkante meter per verfsysteem te kunnen berekenen.

De systeemwijzer is bedoeld als handleiding om tot een weloverwogen keuze te komen in de diverse buitensystemen.

Reageer op dit artikel