nieuws

Landgoed omgebouwd tot gezondheidspark

bouwbreed Premium

Het landgoed Monnikenberg in Hilversum wordt een bovenregionaal gezondheidspark inclusief 450 woningen. Het masterplan is de gemeente aangeboden door SVP Architectuur en Stedenbouw uit Amersfoort. Het is in samenwerking met de landschapsarchitecten van Bosch Slabbers ontworpen. Initiatiefnemers zijn Tergooiziekenhuizen en Merem behandelcentra. Goois Natuurreservaat en Hugenholtz Property Group bouwen een nieuw landgoed en herstellen het […]

Het landgoed Monnikenberg in Hilversum wordt een bovenregionaal gezondheidspark inclusief 450 woningen. Het masterplan is de gemeente aangeboden door SVP Architectuur en Stedenbouw uit Amersfoort. Het is in samenwerking met de landschapsarchitecten van Bosch Slabbers ontworpen. Initiatiefnemers zijn Tergooiziekenhuizen en Merem behandelcentra.

Goois Natuurreservaat en Hugenholtz Property Group bouwen een nieuw landgoed en herstellen het oude van 50 hectare. Dit is onderdeel uit van bovengenoemd project.

Reageer op dit artikel