nieuws

Kwartaalomzet Wavin 300 miljoen

bouwbreed

Wavin heeft in het eerste kwartaal 22 procent meer omzet uit de markt gehaald dan in dezelfde periode vorig jaar. De teller sloeg uit naar 300 miljoen euro. De Europese marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen verwacht dat dit jaar de vraag zich gunstig zal blijven ontwikkelen, maar minder onstuimig dan in de eerste […]

Wavin heeft in het eerste kwartaal 22 procent meer omzet uit de markt gehaald dan in dezelfde periode vorig jaar. De teller sloeg uit naar 300 miljoen euro.

De Europese marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen verwacht dat dit jaar de vraag zich gunstig zal blijven ontwikkelen, maar minder onstuimig dan in de eerste drie maanden van het jaar. Een onzekere factor blijven de grondstofprijzen.

Wavin telt 6400 medewerkers en boekte vorig jaar een omzet van 1,2 miljard euro.

Reageer op dit artikel