nieuws

Kenniscentrum voor Steenwijk

bouwbreed

In de stationsomgeving van Steenwijk wordt een kennis- afstudeercentrum opgezet. Hierbij wordt samengewerkt door Royal Haskoning en de gemeente Steenwijkerland. Het centrum biedt jaarlijks coachingstrajecten aan 24 afgestudeerden van het hoger beroepsonderwijs en van universiteiten. De deelnemers met uiteenlopende achtergronden, van bouwkundigen tot en met planeconomen, kunnen ervan gebruikmaken. Daarbij richten de initiatiefnemers zich zowel […]

In de stationsomgeving van Steenwijk wordt een kennis- afstudeercentrum opgezet. Hierbij wordt samengewerkt door Royal Haskoning en de gemeente Steenwijkerland. Het centrum biedt jaarlijks coachingstrajecten aan 24 afgestudeerden van het hoger beroepsonderwijs en van universiteiten. De deelnemers met uiteenlopende achtergronden, van bouwkundigen tot en met planeconomen, kunnen ervan gebruikmaken.

Daarbij richten de initiatiefnemers zich zowel op afgestudeerden uit de regio in en rond Steenwijkerland als op geïnteresseerden uit andere gebieden.

Reageer op dit artikel