nieuws

Helmond naar rechter over bouw MOB-complex

bouwbreed

De gemeente Helmond wil dat de voorzieningenrechter in Den Bosch knopen doorhakt in het conflict met buurgemeente Deurne over de bebouwing van het voormalige mobilisatiecomplex. Het complex ligt op de grens van beide gemeenten. Aanleiding voor de ruzie is de vergunning die Deurne heeft afgegeven voor de bouw van een distributiecentrum. Helmond maakt bezwaar en […]

De gemeente Helmond wil dat de voorzieningenrechter in Den Bosch knopen doorhakt in het conflict met buurgemeente Deurne over de bebouwing van het voormalige mobilisatiecomplex. Het complex ligt op de grens van beide gemeenten. Aanleiding voor de ruzie is de vergunning die Deurne heeft afgegeven voor de bouw van een distributiecentrum. Helmond maakt bezwaar en wil dat de rechter een bouwstop oplegt. Helmond verwijt Deurne de bouwvergunning te hebben afgegeven zonder overleg.

Wanneer het kort geding dient, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel