nieuws

Gemeente laat plafonds schuren

bouwbreed Premium

Gemeente laat plafonds schuren

The Grinding Company’ uit Nieuw Vennep schuurt niet alleen betonnen vloeren, maar ook plafonds.

‘The Grinding Company’ uit Nieuw Vennep schuurt niet alleen betonnen vloeren, maar ook plafonds. De gemeente Houten laat 3000 vierkante meter beton onder de spoorbanen van station Houten schuren. Dat gebeurt stofvrij, met een schuurmachine met diamantsegmenten en een professionele stofzuiger. Na het verwijderen van de resten lekbeton en vervuiling kan een ander bedrijf het plafond schilderen. ‘The Grinding Company’ heeft ook een wand in de zuidelijke tunnel nabij het station geschuurd en uitgevlakt. Daarop is een mozaïek van keramische tegeltjes aangebracht, naar een ontwerp van de Rotterdamse kunstenares Milou van Ham. De meeste opdrachten voor ‘The Grinding Company’ betreffen echter het repareren van verregende betonvloeren en bevroren toplagen, dan wel het schuren, frezen of stralen van ruw gestorte vloeren die worden afgewerkt met een cementgebonden gietmortel. ‘The Grinding Company’ werkt uitsluitend met mortels van Beamix en Saint-Gobain Weber. Het bedrijf deinst evenmin terug voor het uitvoeren van betonreparaties en brandwerende afdichtingen.

Reageer op dit artikel