nieuws

Fusie redt ruim honderd jaar oud bouwbedrijf

bouwbreed

De bouwbedrijven De Nijs-Soffers uit Hoogerheide en De Rooy uit Sprundel gaan samen. De Rooy kan daardoor blijven bestaan.

De bedrijven zetten vorig jaar samen ruim 25 miljoen euro om. De vestigingen blijven onder hun eigen naam bestaan, verklaart Bernard de Nijs, directeur van De Nijs-Soffers. Hij noemt De Rooy “een fantastisch bedrijf om mee te werken”.

Aan het meer dan honderdjarige bestaan ervan dreigde een eind te komen doordat de bank moeilijk begon te doen over aanhoudende verliezen. “Wij hebben gezegd: die problemen kunnen wij de baas. De verliesgevende werken zijn afgesloten en de orderportefeuille is goed gevuld.” Het financiële perspectief van de nieuwe projecten zou goed zijn.

Lees hier meer over de fusie van De Nijs-Soffers en De Rooy!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels