nieuws

Ernstige hinder Zuidas voor huizen en scholen

bouwbreed

Het extra verkeer van de nieuwe Zuidas gaat gepaard met ernstige hinder. Uit de milieueffectrapportage blijkt dat 30 procent van de gebruikers ernstige hinder zal ondervinden, vooral nieuwe woningen en scholen langs het tracé van de A10 zijn de dupe. Amsterdam wil het deelgebied Flanken grootschalig ontwikkelen met kantoren, woningen en voorzieningen. Zonder maatregelen gaat […]

Het extra verkeer van de nieuwe Zuidas gaat gepaard met ernstige hinder. Uit de milieueffectrapportage blijkt dat 30 procent van de gebruikers ernstige hinder zal ondervinden, vooral nieuwe woningen en scholen langs het tracé van de A10 zijn de dupe. Amsterdam wil het deelgebied Flanken grootschalig ontwikkelen met kantoren, woningen en voorzieningen. Zonder maatregelen gaat het om 30 procent van de gebruikers in het gebied. Het project Zuidas Dok met een brede tunnel zou de overlast kunnen beperken, maar hoort bij een ander plangebied.

Reageer op dit artikel