nieuws

Doorwin zoekt hulp bij geldschieters

bouwbreed Premium

Doorwin overlegt met zijn aandeelhouders en de bank over een sterkere financiële basis voor het bedrijf. Dat heeft de leverancier van kozijnen, deuren en ramen bekendgemaakt.

Naar aanleiding van berichten die de ronde doen dat het slecht gaat met het bedrijf, voelt Doorwin zich geroepen een tegengeluid te laten horen. De gezochte hulp van de geldschieters zou dienen “om stabiliteit te creëren en uiteindelijk groei te realiseren”.

Directeur John Rietveldt meldt positief gestemd te zijn over de toekomst van het bedrijf. “Zodra een overeenkomst is bereikt met aandeelhouders en bank, zullen wij onze medewerkers, klanten, leveranciers en media hierover officieel en gestructureerd informeren.” Het concern heeft al een paar jaar moeite met de krimpende markt. Vanaf 2008 werden om die reden bij elkaar honderden mensen ontslagen op verschillende locaties.

Lees hier meer over Doorwin!

Reageer op dit artikel