nieuws

Dalfsen wint prijs voor duurzame maatregelen

bouwbreed Premium

De gemeente Dalfsen heeft met een energiebesparingsproject voor de bestaande woningbouw de Enexis Energietransitie Prijs 2011 gewonnen. De gemeente stimuleert particuliere woningeigenaren met een lening om energiebesparende en duurzame maatregelen in de eigen woning te realiseren. Dalfsen heeft de ambitie om in 2025 CO2-neutraal te zijn. De gemeente won een sculptuur en mag 10.000 euro […]

De gemeente Dalfsen heeft met een energiebesparingsproject voor de bestaande woningbouw de Enexis Energietransitie Prijs 2011 gewonnen. De gemeente stimuleert particuliere woningeigenaren met een lening om energiebesparende en duurzame maatregelen in de eigen woning te realiseren. Dalfsen heeft de ambitie om in 2025 CO2-neutraal te zijn. De gemeente won een sculptuur en mag 10.000 euro besteden aan training en coaching van de eigen medewerkers op het gebied van duurzaamheidsmarketing en gedragsbeïnvloeding.

Het is de eerste keer dat de Enexis Energietransitie Prijs wordt uitgereikt. Enexis is een onafhankelijk netbeheerder en verantwoordelijk voor de ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energiedistributie-netwerken.

Reageer op dit artikel