nieuws

Compacte steiger Altrexreikt tot 7,8 meter

bouwbreed Premium

Trappenfabrikant Altrex heeft zijn vouw-/rolsteiger 3400 met een extra module uitgebreid. Tot voor kort bedroeg de werkhoogte 5,8 meter. Door de uitbreiding met een vierde module wordt nu een werkhoogte van 7,8 meter bereikt. Deze compacte en lichtgewicht steiger is daardoor ideaal voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld de nok van een dak. Het opbouwen vergt slechts […]

Trappenfabrikant Altrex heeft zijn vouw-/rolsteiger 3400 met een extra module uitgebreid. Tot voor kort bedroeg de werkhoogte 5,8 meter. Door de uitbreiding met een vierde module wordt nu een werkhoogte van 7,8 meter bereikt. Deze compacte en lichtgewicht steiger is daardoor ideaal voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld de nok van een dak. Het opbouwen vergt slechts 25 minuten.

De Vouw-/Rolsteiger 3400 maakt deel uit van het zogeheten Altrex Heavy Duty-assortiment. De steiger leent zich bij uitstek voor kortlopende bouw-, renovatie- en onderhoudsopdrachten.

Reageer op dit artikel