nieuws

Bokx Bouwgroep staat op omvallen

bouwbreed

Bokx Bouwgroep en Bokx Vastgoedontwikkeling hebben uitstel van betaling aangevraagd.

Dat heeft directeur Daco Bokx bevestigd. Volgens hem zijn de bedrijven slachtoffer geworden van de economische crisis en de ernstig verslechterde conjunctuur in de bouwsector. Bokx zag de omzet in de afgelopen crisisjaren fors teruglopen, van 85 miljoen in 2007 tot 30 miljoen vorig jaar.

Om de terugval het hoofd te bieden greep de bouwonderneming ingrijpend in. In totaal werden 125 van de 200 arbeidsplaatsen geschrapt. “Gebleken is dat deze maatregelen niet voldoende waren om te voorkomen dat Bokx Bouwgroep en Bokx Vastgoedontwikkeling niet meer aan al hun betalingsverplichtingen konden voldoen”, aldus Bokx.

Lees hier meer over de stand van zaken bij Bokx Bouwgroep en Bokx Vastgoedontwikkeling!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels