nieuws

Windstroom vorig jaar afgenomen

bouwbreed Premium

De capaciteit van het Nederlandse windmolenpark is vorig jaar slechts met 30 megawatt toegenomen. In de periode 2002 – 2008 werd jaarlijks meer dan 200 megawatt toegevoegd. Door de geringe uitbreiding van het net (1,5 procent) daalde de productie van windstroom vorig jaar onverwacht met 13 procent. De terugval is toe te schrijven aan de […]

De capaciteit van het Nederlandse windmolenpark is vorig jaar slechts met 30 megawatt toegenomen. In de periode 2002 – 2008 werd jaarlijks meer dan 200 megawatt toegevoegd.

Door de geringe uitbreiding van het net (1,5 procent) daalde de productie van windstroom vorig jaar onverwacht met 13 procent. De terugval is toe te schrijven aan de geringe hoeveelheid wind die in 2010 over ons land waaide.

Reageer op dit artikel