nieuws

Vernieuwbouw Limburgs ondernemershuis

bouwbreed Premium

Aannemer BAM/Schakel & Schrale gaat het nieuwe ondernemershuis in Roermond vernieuwen. De twee monumentale panden, het voormalige Ursulinenklooster en het Landbouwhuis, worden de komende jaren verbouwd tot multifunctioneel ondernemershuis. Tussen beide monumentale gebouwen komt een transparante campus van drie verdiepingen. Het pand biedt plaats aan de Kamer van Koophandel, de boerenkoepel LLTB, Limburgse werkgeversvereniging en […]

Aannemer BAM/Schakel & Schrale gaat het nieuwe ondernemershuis in Roermond vernieuwen. De twee monumentale panden, het voormalige Ursulinenklooster en het Landbouwhuis, worden de komende jaren verbouwd tot multifunctioneel ondernemershuis. Tussen beide monumentale gebouwen komt een transparante campus van drie verdiepingen. Het pand biedt plaats aan de Kamer van Koophandel, de boerenkoepel LLTB, Limburgse werkgeversvereniging en MKB Limburg. Satijnplus architecten tekent voor het ontwerp, Bremen Bouwadviseurs begeleidt het project.

Reageer op dit artikel