nieuws

Verbeteringsplannen DHVvoor Nederlandse Antillen

bouwbreed

DHV spant zich in om de infrastructuur op de Nederlandse eilanden in het Caribische gebied te verbeteren. Het ingenieursbureau maakt plannen voor het beheer van de openbare ruimte en de levering van water en energie. Door geldgebrek zijn die taken afgelopen jaren verwaarloosd. DHV werkt samen met het Britse bureau WSPimc aan het door de […]

DHV spant zich in om de infrastructuur op de Nederlandse eilanden in het Caribische gebied te verbeteren. Het ingenieursbureau maakt plannen voor het beheer van de openbare ruimte en de levering van water en energie. Door geldgebrek zijn die taken afgelopen jaren verwaarloosd. DHV werkt samen met het Britse bureau WSPimc aan het door de Europese Unie gefinancierde project. De opdracht van de stichting Ontwikkeling Nederlandse Antillen heeft een waarde van 2 miljoen euro.

Reageer op dit artikel