nieuws

Van Damme Nieuw-Vennep wordt Van Rhijn Bouw

bouwbreed

Van Damme Bouw uit Nieuw-Vennep gaat verder onder de naam Van Rhijn Bouw. “Verder verandert er niets”, zegt bedrijfsleider Robert van der Meer. Van Damme is al ruim twaalf jaar onderdeel van de Van Rhijn Groep. “De naamsverandering is vooral nodig om het bedrijf breder in de markt te zetten.” De Van Rhijn Groep heeft […]

Van Damme Bouw uit Nieuw-Vennep gaat verder onder de naam Van Rhijn Bouw. “Verder verandert er niets”, zegt bedrijfsleider Robert van der Meer. Van Damme is al ruim twaalf jaar onderdeel van de Van Rhijn Groep. “De naamsverandering is vooral nodig om het bedrijf breder in de markt te zetten.”

De Van Rhijn Groep heeft zo’n 150 werknemers en zet op jaarbasis zo’n 60 miljoen euro om. Het bouwbedrijf is voornamelijk actief in het westen van het land en houdt zich bezig met de woning- en utiliteitsbouw, nieuwbouw, onderhoud en projectontwikkeling.

Reageer op dit artikel