nieuws

Team voor versterking watersector compleet

bouwbreed Premium

Het team dat zich gaat inzetten voor de versterking van de watersector als een van ’s lands negen topsectoren is compleet. Dat Koos van Oord de aanvoerder is, stond al vast. Gisteren heeft het ministerie van Economische Zaken de overige drie leden officieel bekend gemaakt. Annemieke Nijhof, directeur-generaal Water van het ministerie van Infrastructuur en […]

Het team dat zich gaat inzetten voor de versterking van de watersector als een van ’s lands negen topsectoren is compleet. Dat Koos van Oord de aanvoerder is, stond al vast. Gisteren heeft het ministerie van Economische Zaken de overige drie leden officieel bekend gemaakt. Annemieke Nijhof, directeur-generaal Water van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, prof. Nick van de Giesen van de TU Delft en ondernemer Meiny Prins.

Reageer op dit artikel