nieuws

tata kort

bouwbreed

Vakbond waarschuwt voor cao-conflict Tata Steel FNV Bondgenoten waarschuwt voor een cao-conflict met Tata Steel. Het bedrijf zet in op een loonsverhoging van 2,5 procent in twee jaar tijd. “Dat is onder de prijscompensatie onvoldoende om tot een cao te komen. Een tweejarige cao is bespreekbaar, maar dan zal Tata Steel het loonbod aanzienlijk moeten […]

Vakbond waarschuwt voor cao-conflict Tata Steel

FNV Bondgenoten waarschuwt voor een cao-conflict met Tata Steel. Het bedrijf zet in op een loonsverhoging van 2,5 procent in twee jaar tijd. “Dat is onder de prijscompensatie onvoldoende om tot een cao te komen. Een tweejarige cao is bespreekbaar, maar dan zal Tata Steel het loonbod aanzienlijk moeten verbeteren”, aldus onderhandelaar Aad in ’t Veld van FNV.

De laatste onderhandelingsronde vindt op 30 maart plaats.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels