nieuws

Strip met led-lampjes verlicht garagedeur

bouwbreed

-Het is niet alleen mooi, maar ook praktisch als een garagedeur ‘s nachts verlicht is. Jacs Koopman uit Wijk bij Duurstede heeft daarvoor een pakket met led-lampjes samengesteld. Het product bestaat uit een 2 meter lange strip die onder de opening van de garagedeur kan worden aangebracht. De strip bevat 120 led-lampjes en wordt aangesloten […]

-Het is niet alleen mooi, maar ook praktisch als een garagedeur ‘s nachts verlicht is. Jacs Koopman uit Wijk bij Duurstede heeft daarvoor een pakket met led-lampjes samengesteld. Het product bestaat uit een 2 meter lange strip die onder de opening van de garagedeur kan worden aangebracht. De strip bevat 120 led-lampjes en wordt aangesloten op 12 Volt gelijkspanning. Het geheel verbruikt zo’n 9 Watt. Het pakket bevat bovendien een schemerschakelaar, zodat de lampjes alleen ‘s nachts branden. Ook een voeding met 4 meter snoer en een tweepolige stekker behoort tot de levering. De led-strip kan op maat worden geknipt, zodat hij bij elke garagedeur past. Het bevestigen van de strip gebeurt met montageclips, waarvan een aantal in het pakket zijn opgenomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels