nieuws

Stadhuis vernieuwd

bouwbreed Premium

Medewerkers van Wellingbouw uit Didam storten beton in de trap die naar het stadhuis van Doetinchem leidt. Wellingbouw werkt sinds juni vorig jaar aan de renovatie van het stadhuis, naar een ontwerp van I’M Architecten uit Deventer. Het gemeentehuis uit 1968 voldeed niet meer aan de eisen. Daarom besloot Doetinchem tot een uitgebreide renovatie. Zo […]

Medewerkers van Wellingbouw uit Didam storten beton in de trap die naar het stadhuis van Doetinchem leidt. Wellingbouw werkt sinds juni vorig jaar aan de renovatie van het stadhuis, naar een ontwerp van I’M Architecten uit Deventer. Het gemeentehuis uit 1968 voldeed niet meer aan de eisen. Daarom besloot Doetinchem tot een uitgebreide renovatie. Zo is de begane grond van het vierlaags gebouw is omgebouwd tot een transparante publiekshal. Wellingbouw zal de werkzaamheden in mei afronden. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel