nieuws

Sloop hersteld

bouwbreed Premium

Op basis van archiefmateriaal maakten LIAG Architecten en Bouwadviseur uit Den Haag een ontwerp voor het Doetinchems Lyceumkwartier uit 1879. In 1974 is het gebouw abusievelijk gesloopt. Te Pas Bouw uit Enschede plaatst prefab kanaalplaten in de bovenste verdieping. In het complex komen woningen en winkelruimte. Opdrachtgever is Veluwezoom Verkerk Vastgoed, de oplevering staat gepland […]

Op basis van archiefmateriaal maakten LIAG Architecten en Bouwadviseur uit Den Haag een ontwerp voor het Doetinchems Lyceumkwartier uit 1879. In 1974 is het gebouw abusievelijk gesloopt. Te Pas Bouw uit Enschede plaatst prefab kanaalplaten in de bovenste verdieping. In het complex komen woningen en winkelruimte. Opdrachtgever is Veluwezoom Verkerk Vastgoed, de oplevering staat gepland voor eind dit jaar. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel