nieuws

Renson en Semcoglass gaan samen in zonwering

bouwbreed Premium

-Semcoglass en Renson Sunprotection Screens gaan samen zonwering ontwikkelen voor onder meer de utiliteit. De gecombineerde producten zijn bedoeld voor grote glaspartijen. Semco brengt klimaatglas in als de Semco Klima en Semco Klimastar en Renson zijn verticale zonwering Fixscreen. De laatste stelt met zijn Fixscreen 100EVO een nieuwe variant voor. Door een verbeterde constructie kunnen […]

-Semcoglass en Renson Sunprotection Screens gaan samen zonwering ontwikkelen voor onder meer de utiliteit. De gecombineerde producten zijn bedoeld voor grote glaspartijen. Semco brengt klimaatglas in als de Semco Klima en Semco Klimastar en Renson zijn verticale zonwering Fixscreen. De laatste stelt met zijn Fixscreen 100EVO een nieuwe variant voor. Door een verbeterde constructie kunnen het doek en de motor makkelijker worden vervangen. De zonwering is afgewerkt met aluminium zijkappen die de constructie steviger maken. In de geleiders is een kabelkanaal opgenomen. Renson levert de Fixscreen voor glasoppervlakken tot 22 vierkante meter.

Reageer op dit artikel