nieuws

ProRail draagt CO2-ladder over aan SKAO

bouwbreed Premium

ProRail draagt het beheer van de CO2-prestatieladder over aan de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO). Daarmee is de ladder ook voor andere bedrijven en sectoren te gebruiken. In 2009 introduceerde ProRail de CO2-prestatieladder als instrument om bij aanbestedingen bij te dragen aan CO2-reductie. De prestatieladder stimuleert bedrijven tot klimaatvriendelijk werken en produceren. Hoe meer […]

ProRail draagt het beheer van de CO2-prestatieladder over aan de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO). Daarmee is de ladder ook voor andere bedrijven en sectoren te gebruiken.

In 2009 introduceerde ProRail de CO2-prestatieladder als instrument om bij aanbestedingen bij te dragen aan CO2-reductie. De prestatieladder stimuleert bedrijven tot klimaatvriendelijk werken en produceren. Hoe meer een bedrijf zich inspant om CO2-uitstoot te reduceren, hoe hoger het scoort op de ladder, hoe meer kans het bedrijf maakt op gunning van projecten. Inmiddels hebben meer dan honderd bedrijven zich aan CO2-prestatieladder gecommitteerd.

Reageer op dit artikel