nieuws

Plannen voor ijsbaan in Alphen aan den Rijn

bouwbreed

B en W van de Zuid-Hollandse gemeente Alphen aan den Rijn trekt bijna 5 miljoen euro uit om een ijsbaan aan te leggen in het gebied Zegersloot. Dat maakt de gemeente bekend. Het ontwerp van de semipermanente schaatsgelegenheid met een lengte van 400 meter, is klaar. De ijsbaan zal niet worden overkapt omdat dit te […]

B en W van de Zuid-Hollandse gemeente Alphen aan den Rijn trekt bijna 5 miljoen euro uit om een ijsbaan aan te leggen in het gebied Zegersloot. Dat maakt de gemeente bekend.

Het ontwerp van de semipermanente schaatsgelegenheid met een lengte van 400 meter, is klaar. De ijsbaan zal niet worden overkapt omdat dit te duur is. In de zomer kan de voorziening worden gebruikt voor andere doeleinden. Of de ijsbaan er ook daadwerkelijk komt, hangt af van wat de bewoners van Alphen willen. De voorziening is opgenomen op de lijst van de bezuinigingsoperatie Alphen in Balans. De Alphenaren wordt gevraagd welke bezuinigingsplannen voorrang hebben.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels