nieuws

Parsonalia

bouwbreed

Per 1 maart is Matthieu Moons(35) de nieuwe hoofd inkoop bij Hornbach Nederland. De afgelopen twee jaar was hij tevens vervangend hoofd inkoop. Hij volgt Henk Bakker op die binnen de organisatie de functie van special projectsmanager gaat vervullen. Auke Beving(44) is benoemd tot directeur van TECE Nederland. Hij volgt Klaas Zwiers op. Beving is […]

Per 1 maart is Matthieu Moons(35) de nieuwe hoofd inkoop bij Hornbach Nederland. De afgelopen twee jaar was hij tevens vervangend hoofd inkoop. Hij volgt Henk Bakker op die binnen de organisatie de functie van special projectsmanager gaat vervullen.

Auke Beving(44) is benoemd tot directeur van TECE Nederland. Hij volgt Klaas Zwiers op. Beving is sinds 1999 werkzaam bij TECE als technisch adviseur buitendienst.

Veronique Leenhouwers(43) is per 1 maart benoemd tot hoofd projectontwikkeling bij Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling in Amsterdam. Hiervoor was zij ontwikkelingsmanager bij Synchroon en daarvoor was zij werkzaam bij gebiedsontwikkelaar Amvest als manager projectontwikkeling.

Per 1 juli zal ir.Tom van Putten(1957) Han Machielsen opvolgen als algemeen directeur van DTZ Zadelhoff Property Management BV. Van Putten is partner bij DTZ Zadelhoff en momenteel verantwoordelijk voor de afdeling Corporate Services van DTZ Zadelhoff vof.

Per 1 januari is John Hoogendoorndoor de directie en aandeelhouders van GWW Houtimport benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt Stijn Hemel op.

In goed overleg met Precious Woods Holding AG in Zürich is besloten dat Stijn Hemel de onderneming zal verlaten. Hemel is sinds 2008 algemeen directeur van Precious Woods Europe BV. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door Katharina Lehmann, lid van het bestuur van Precious Woods Holding AG uit Zwitserland.

Per 1 april gaat Dick van Hal het bestuur van Dutch Green Building Council (DGBC) versterken. Van Hal zal Job Dura opvolgen als penningmeester en vanuit die functie binnen het bestuur tevens zijn aandacht richten op de organisatie als vice-voorzitter. Hij is sinds maart 2008 directievoorzitter van Bouwinvest.

Dries de Wit heeft in 2010 na ruim 10 jaar in de directie van Harwig Installatiegroep zijn functie neergelegd. Met vestigingen in Emmen, Groningen en Almere heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een multidisciplinair installatiebedrijf met 200 medewerkers.

Met ingang van 1 februari is Gerben Geerdinkhet team van All-up komen versterken. Geerdink heeft ruime ervaring in de wereld van kranen, hoogwerkers en ladder- en verhuisliften.

Reageer op dit artikel