nieuws

Open dag voor koopwoningen

bouwbreed Premium

Ongeveer 50.000 te koop staande woningen zijn zaterdag te bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag. Het aantal te bezichtigen woningen vormt circa 35 procent van het totale aantal bij NVM-makelaars te koop staande woningen. Volgens NVM-voorzitter Ger Hukker is de huidige woningmarkt voor grote groepen kopers juist nu heel interessant geworden. “Er is volop […]

Ongeveer 50.000 te koop staande woningen zijn zaterdag te bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Het aantal te bezichtigen woningen vormt circa 35 procent van het totale aantal bij NVM-makelaars te koop staande woningen. Volgens NVM-voorzitter Ger Hukker is de huidige woningmarkt voor grote groepen kopers juist nu heel interessant geworden. “Er is volop keuze en ze hoeven minder diep in de buidel te tasten voor een droomhuis. Verkopers proberen hun huis zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten.”

Vorig jaar trok de open dag zo’n 125.000 kijkers. Toen waren er ruim 47.000 huizen te bezichtigen. Daarvan kregen zo’n 10.000 geen kijkers over de vloer.

Reageer op dit artikel