nieuws

Onderhandelingen cao Afbouw opgeschort

bouwbreed

De onderhandelingen voor de cao Afbouw zijn na twee rondes opgeschort. Volgens onderhandelaar Louw Elzinga van FNV Afbouw & Onderhoud liggen de voorstellen van vakbond en werkgeversorganisatie NOA “mijlenver uit elkaar. De voorstellen van NOA zijn zo ongelooflijk ingrijpend, dat ik eerst de tijd wil nemen om alle gevolgen daarvan door te rekenen”, aldus Elzinga. […]

De onderhandelingen voor de cao Afbouw zijn na twee rondes opgeschort. Volgens onderhandelaar Louw Elzinga van FNV Afbouw & Onderhoud liggen de voorstellen van vakbond en werkgeversorganisatie NOA “mijlenver uit elkaar. De voorstellen van NOA zijn zo ongelooflijk ingrijpend, dat ik eerst de tijd wil nemen om alle gevolgen daarvan door te rekenen”, aldus Elzinga.

Noa wil onder meer flexwerk stimuleren, een vermindering van drie atv-dagen per werknemer en twee reisuren per dag in de eigen tijd instellen.

Reageer op dit artikel