nieuws

Nijestee en Strukton praten weer met elkaar

bouwbreed Premium

Woningcorporatie Nijestee en hoofdaannemer Strukton zijn weer met elkaar in gesprek. De partijen gaan samen een oplossing zoeken voor de vertraging van de bouw van het nieuwe kantoor van de corporatie. Dat meldt Omroep Groningen. Strukton staakte een deel van de werkzaamheden na onenigheid over werktekeningen en werkberekeningen voor de bovenste verdiepingen. Nijestee verdacht de […]

Woningcorporatie Nijestee en hoofdaannemer Strukton zijn weer met elkaar in gesprek. De partijen gaan samen een oplossing zoeken voor de vertraging van de bouw van het nieuwe kantoor van de corporatie. Dat meldt Omroep Groningen.

Strukton staakte een deel van de werkzaamheden na onenigheid over werktekeningen en werkberekeningen voor de bovenste verdiepingen. Nijestee verdacht de aannemer ervan dat hij de gelegenheid aangreep om de verantwoordelijkheid voor eerdere vertragingen van zich af te schuiven. De woningcorporatie dreigde zelfs met een rechtszaak. Die is nu echter van de baan. De bedrijven gaan de komende weken met elkaar in gesprek om de vertraging en de bijkomende kosten te bespreken.

Reageer op dit artikel